• Vraag een offerte en ervaar de kwaliteit
  • Bel ons 070 737 05 72

Zoetermeer

Wil u uw woning in Zoetermeer opknappen met een nieuwe gevel of schilderwerk? Voor een professioneel eindresultaat is het slim om een aannemer in te schakelen, zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Aannemer in Zoetermeer

Loyander Onderhoud is werkzaam als aannemersbedrijf in Zoetermeer. We geven garantie van de beste kwaliteit in dakopbouwen, betonrenovaties of isolatie aan uw woning in of om Zoetermeer. Ook kleinere klussen zoals schilder-, voeg– en timmerwerk leveren wij met hoogstaande kwaliteit af. Onze vakmensen maken gebruik van hoogstaande materialen, waardoor het werk van uitstekende kwaliteit is.

Goede communicatie met de klant is een belangrijke prioriteit voor Loyander Onderhoud. Daarom wordt alles uitgebreid en duidelijk met de klant besproken, zodat het resultaat wat u voor ogen heeft waar kan worden gemaakt. De kosten van het project worden duidelijk gecommuniceerd en eventuele meerkosten worden altijd eerst besproken met de klant. Zo bent u tevreden als klant en worden verrassingen voorkomen.

Contact

Voor contact of meer informatie over mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Contact

BEL ONS 070 737 05 72

Bel mij terug van website

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak.

* Verplichte velden

Vraag offerte aan
Vraag vandaag nog een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een gepaste prijsopgave.