Loader
Over Loyander
104
page-template-default,page,page-id-104,page-parent,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Over Loyander

Loyander Onderhoud biedt zijn diensten aan voor het timmerwerk, renovaties of isolatie aan huizen. Wij zijn een klein aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in werkzaamheden aan de buitenzijde van een woning of bedrijfspand.

Loyander Onderhoud B.V. is ontstaan uit het aannemersbedrijf RdV Onderhoud. Dit bedrijf is verkocht maar desondanks bleef de vraag naar de kwaliteit en diensten in Den Haag bestaan. Meerdere klanten, zoals de gemeente Den Haag en diverse grote beheerderskantoren, verzochten Rob de Vos om weer opnieuw dezelfde kwaliteit service leveren in en rondom Den Haag. Met de oprichting van Loyander Onderhoud B.V. is deze zorg uit handen genomen.

Bij Loyander Onderhoud zijn de wensen van de klant en kwaliteit erg belangrijk en daarom wordt dit voorop gesteld. Met onze enthousiaste en vaardige vakmensen voeren wij uw klussen uit met een kwalitatief eindresultaat.