Loader
Monumentaal
324
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-324,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Monumentaal

Monumentaal Onderhoud

Een eigenaar van een monumentaal pand weet dat deze prachtige gebouwen veel onderhoud vragen. Bij de restauratie van een monumentaal pand komt veel kijken. Er moet aan allerlei eisen en regels voldaan worden en vaak is het voor de monumenteneigenaren lastig om deze te weten. Het renoveren of verbouwen van een monument vraagt professionaliteit en precisie. Loyander Onderhoud B.V. biedt monumentaal onderhoud aan voor panden in en rondom Den Haag. Met onze vaardige en enthousiaste vakmensen kunnen wij uw monumentaal pand in zijn oude glorie herstellen of vernieuwen.

Kwaliteit en prachtig eindresultaat

Bij Loyander Onderhoud kunt u rekenen op kwaliteit. We staan voor zorgvuldig uitgevoerd restauratiewerk, bijvoorbeeld wanneer u uw pand in oude glorie wil herstellen. Door gebruik van hoge kwaliteit producten en de uitvoering door professionals kunt u bij diensten van Loyander Onderhoud rekenen op een prachtig eindresultaat.

Uitvoering Monumentaal onderhoud

Wij voeren al ons monumentaal onderhoud met grote zorgvuldigheid uit, om de soms fragiele monumenten zo goed mogelijk te kunnen behouden. Ook hebben wij veel aandacht voor uw wensen en vragen om het gewenste eindresultaat te kunnen behouden. Binnen het monumentale onderhoud werkt Loyander Onderhoud al jaren succesvol nauw samen met de Van Bommel Gevelgroep.

Contact

Voor vragen over monumentaal onderhoud kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl
Bent u op zoek naar een aannemer in Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Capelle, Zoetermeer of een aannemer in Leiden, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.