Loader
Balkonrenovatie
403
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-403,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Balkonrenovatie

Balkon Coating & Balkonrenovatie

Loyander Onderhoud voert regelmatig grote en kleine renovaties uit aan balkons, maar kan ook volledig nieuwe balkons zorg dragen. Hierbij moet gedacht worden aan het vervangen van het gehele balkon, of een nieuw balkon dat groter moet zijn dan huidige balkon en al dan niet groter gemaakt.

Balkonrenovatie

Het vervangen van de staalconstructie rond het balkon en het leveren en monteren van een nieuwe draagconstructie.
Soms is de wapening in het beton aangetast en gebroken ook dan lossen we dit op dmv het inbrengen van nieuwe wapening

Balkon Coating

Het herstellen van de betonen delen incl. de uitbrengers en de betonplaat vervolgens wordt de dekvloer voorzien van een twee componenten coating met hier overheen een UV bestendige coating.

Herstel van de betonnen dek delen op de balkons

De beschadigde delen worden open gehakt en het staal wordt behandeld vervolgens wordt het beton met een minerale mortel herstel als voorheen.

Klik HIER om online een offerte aan te vragen, of bel 070 – 737 05 72

Loyander Onderhoud voor balkon coating en balkonrenovatie in de regio’s Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Capelle, of een aannemer in Leiden. Grote ervaring. Vrijblijvende offerte.

Contact
Voor vragen over voegwerk kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
E-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Balkon Coating & Balkonrenovatie