Loader
Wat doen wij?
399
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-399,page-child,parent-pageid-104,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Loyander Onderhoud is een aannemersbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Loyander Onderhoud is een aannemersbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze enthousiaste, vaardige vakmensen voeren klussen uit zoals het bouwen van dakopbouwen en dakkapellen, schilderwerk, timmerwerk, betonrenovatie, onderhoud aan de gevel, voegwerk en het isoleren van uw woning. Loyander Onderhoud is werkzaam in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Capelle, Zoetermeer en Leiden.

De kwaliteit van Loyander Onderhoud

Loyander Onderhoud is een bedrijf dat kwaliteit vooropstelt. Wij werken met de beste vakmensen en gebruiken kwalitatief hoogstaande materialen, waardoor u bij ons zeker bent van een resultaat dat er goed uitziet en lang mooi blijft. U krijgt op onze werkzaamheden garantie. Zo bent u bij Loyander Onderhoud verzekerd van de best kwaliteit.

Afspraak is Afspraak

Wij vinden de wensen van u als klant erg belangrijk, en zullen voor een resultaat dat is zoals u wenst altijd met u overleggen over de mogelijkheden. Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een snelle uitvoering. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken; de werkzaamheden voeren wij uit tegen een van te voren afgesproken tarief. Meerwerk wordt eerst met u besproken waarna we de eventuele meerkosten afspreken. dit doen wij ter voorkoming van misverstanden. Op Loyander Onderhoud kunt u bouwen.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.


WILT U VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE? AARZEL NIET EN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!