Loader
Westland
401
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-401,page-child,parent-pageid-147,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Westland

Aannemersbedrijf in Westland

De gure zeewind die in het Westland doorlopend waait zorgt er voor dat onderdelen van uw huis, zoals bijvoorbeeld de voegen in de gevel of de kozijnen van de ramen, sneller slijten. Om deze schade weer te herstellen en er voor te zorgen dat uw huis zo lang mogelijk mooi blijft is het van belang dat u samenwerkt met een goede aannemer.

Aannemer in het Westland

Loyander Onderhoud is een aannemersbedrijf dat werkzaam is in het westland en garant staat voor kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klussen. Wij doen gevelrenovaties, voegwerk, timmerwerk, schilderwerk, isolatie en betonrenovaties. Ook bouwen we dakopbouwen/kapellen. Bij Loyander Onderhoud kunt u dus met bijna elke klus wel terecht.

Als aannemer vindt Loyander Onderhoud goede communicatie met de klant zeer belangrijk. Uw wensen worden bij ons voorop worden gezet. Bij Loyander Onderhoud bespreken we namelijk van tevoren met elke klant hoe het resultaat er uit zal komen te zien. Ook spreken we van tevoren een prijs af, en mochten er meerkosten zijn dan wordt ook dat besproken. Zo komt niemand voor een verassing te staan.

Contact

Heeft u een klus aan uw woning in het Westland, waarvoor u een aannemer in de hand wil nemen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Loyander Onderhoud, of vraag een offerte aan.