Loader
Leiden
150
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-150,page-child,parent-pageid-147,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Leiden

Aannemersbedrijf in Leiden

Leiden is een prachtige stad met een historische binnenstad. Veel mensen wonen graag in de statige panden langs de grachtjes, maar deze panden vereisen vaak ook heel wat onderhoud. Voor het onderhouden, restaureren of vernieuwen van uw woning in Leiden is een aannemer in de hand nemen een goed idee.

Aannemer in Leiden

Voor klussen in of rondom Leiden kunt u bij aannemersbedrijf Loyander Onderhoud uitstekend terecht. Bent u geïnteresseerd in de bouw van een dakopbouw of schilder- en isolatiewerk aan uw woning? Loyander Onderhoud levert bij iedere klus, groot of klein, gegarandeerd kwaliteit en duurzaamheid.

Om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren stellen wij als aannemersbedrijf goede communicatie voorop. Klanten van Loyander Onderhoud worden duidelijk en transparant ingelicht over de mogelijkheden en kosten. De prijzen worden van tevoren besproken, eventuele meerkosten worden nooit zonder overleg vooraf in rekening gebracht. Met duidelijke afspraken en veel communicatie voorkomen we dat iemand voor een verrassing komt te staan.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning in Leiden kunt u gerust contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!