Loader
Den Haag
126
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126,page-child,parent-pageid-147,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Den Haag

Aannemersbedrijf in Den Haag

In Den Haag zijn veel karakteristieke, monumentale panden te vinden. Dat is natuurlijk prachtig om in te wonen, maar vergt wel wat onderhoud. Voor veel renovatie klussen is het wel zo slim om een aannemer in de hand te nemen.

Aannemer in Den Haag

Loyander Onderhoud is als aannemersbedrijf werkzaam in Den Haag en omgeving. U kunt bij ons terecht voor al uw timmer-, schilder-, voeg-, gevel- en isolatiewerk in en om Den Haag. Ook kunt u bij ons terecht voor de bouw van een dakopbouw of dakkapel. Van de renovatie van uw monumentale gevel tot kleinere klussen als het schilderen van uw kozijnen; Loyander Onderhoud garandeert ook in Den Haag bij elke klus snel en kwalitatief hoogstaand werk.

Als aannemer staat Loyander Onderhoud voor goede communicatie met de klant, waarbij uw wensen voorop worden gezet. Bij Loyander Onderhoud bespreken we van tevoren met elke klant hoe het resultaat er uit zal komen te zien. Ook spreken we van tevoren een prijs af, en mochten er meerkosten zijn dan wordt ook dat besproken. Zo komt niemand voor een verassing te staan.

contact

Mocht u een klus hebben in Den Haag waarvoor u een aannemer in de hand wil nemen, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.