Loader
Dakopbouw
14
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Dakopbouw

Dakopbouw en dakreparaties

Een dakopbouw of een dakkapel is de perfecte manier om uw huis nét dat beetje extra ruimte, licht en nieuwigheid te geven. Tover bijvoorbeeld de donkere zolder, waar u nooit echt gebruik van heeft gemaakt, om toveren tot een een mooie lichte slaapkamer of een hobbykamer. Het bouwen van een dakkapel is een goede uitkomst bij bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding. Ook kan de verkoopwaarde van uw huis aanzienlijk stijgen door het bouwen van een dakopbouw.

Voor een zorgvuldige dakopbouw die uitgevoerd wordt zoals u dat wenst bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres. De dakopbouw die wij bij Loyander Onderhoud voor u maken wordt op maat voor u ontworpen en wordt precies naar uw wens en op maat gefabriceerd. Ook kunt u bij ons terecht voor een dakkapel.

Voorbereiding dakopbouw

Wij verzorgen alle tekeningen die nodig zijn voor de dakopbouw bij Loyander onderhoud zelf. Wij doen dit met veel aandacht voor de wensen van u als klant, waardoor u bij ons ook terecht kunt voor variaties in de uitvoering van de dakopbouw. Denk bijvoorbeeld aan een opgemetselde buitenzijde of voorziening van dakpannen. Ook de isolatie, het glas en de afwerking van de binnenzijde kunt u met ons bespreken. Nadat we samen met u hebben bepaald wat uw wensen zijn voor de dakopbouw, maakt Loyander Onderhoud in prefab de dakopbouw in eigen beheer.

Uitvoering dakopbouw

Het grote materieel dat nodig is om de dakopbouw te plaatsen wordt door ons gehuurd. Zo wordt de plaatsing zo snel en zorgvuldig mogelijk uitgevoerd. Daarnaast vragen wij voor u de benodigde vergunningen aan voor de dakopbouw. U heeft dus enkel de voordelen van uw nieuwe dakopbouw en niet de lasten.

Contact

Voor vragen over een dakopbouw of dakkapel kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Bent u op zoek vaan een aannemer in Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer of een aannemer in Capelle, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.