Loader
Betonrenovatie
20
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Betonrenovatie

Betonrenovatie &Herstellen van het beton

Beton is een zeer stevig materiaal dat uitermate geschikt is in de bouw. Toch kan het gebeuren dat er schade ontstaat in het beton. Dit noemen we betonrot. Deze betonrot ontstaat doordat de wapening in het beton kan gaan roesten. Door het roesten zet de bewapening uit, wat er voor kan zorgen dat het beton barst. Hierdoor wordt het materiaal minder sterk, wat ook grote nadelen kan hebben voor de gehele betonconstructie. Mocht u last krijgen van betonrot, dan kunt u er het beste voor kiezen om het beton zo snel mogelijk te laten herstellen.

Betonrot

Betonrot komt meestal alleen voor bij ouder beton, maar als er sprake is van een niet goed ontworpen of geconstrueerd werk, kan de betonrot ook al voortijdig beginnen.
er zijn verschillende oorzaken waardoor betonrot voor kan komen.

Zo kan de betonrot worden veroorzaakt door indringing van kooldioxide van de lucht. Dit wordt ook wel carbonatatie genoemd. Ook kan betonrot worden veroorzaakt door indringing van chloriden. Dit gebeurt meestal op plekken met een zeeklimaat of op bruggen en viaducten, waar veel zout wordt gestrooid. Daarnaast kan betonrot voorkomen wanneer er in de samenstelling van het beton de voorgeschreven hoeveelheid verhardingsversneller wordt overschreden. De verhardingsversneller is namelijk ook een chloride. Bij betonrot wordt de beschermende ijzeroxide-laag rond de bewapening afgebroken.

Herstellen van het beton

Bij Loyander Onderhoud herstellen we het beschadigde beton zodat de kwaliteit van het beton wordt verbeterd en het langer goed blijft. Voor het herstellen van het beton hakken wij het beton open. Zo kunnen we de wapening behandelen. Nadat de wapening is behandeld herstellen we het beton met een vezel versterkte mortel.

Op de betonrenovatie geven wij in samenwerking met Sika Building Trust 3 jaar garantie.

contact

Voor vragen over onze betonrenovatie kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Bent u op zoek naar een aannemer in Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Capelle, Zoetermeer of een aannemer in Leiden, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.