Loader
Isolatie
37
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-37,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Isolatie

Je woning isoleren?

Als u onder de indruk bent dat u elke maand te veel betaalt aan stookkosten, zou dat kunnen zijn omdat uw woning niet voldoende geïsoleerd is. In veel huizen is bijvoorbeeld de zolder minder goed geïsoleerd, wat in de loop van de jaren een flinke kostenpost kan worden. Gelukkig is het isoleren van de zolder vaak een snelle klus die direct resultaat levert. Door uw woning goed te laten isoleren bent u per maand aanzienlijk minder geld kwijt aan stookkosten, is uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer.

Bij Loyander Onderhoud verbeteren we isolatie van uw woning met diverse bouwkundige ingrepen waardoor het comfort van uw woning sterk stijgt.

Glas isolatie

Veel oudere woningen hebben in de ramen enkel glas zitten. Dit isoleert minder goed dan dubbel glas en daarbij heeft u met enkel glas ook meer last van condens, ofwel beslagen ramen. Door uw ramen te laten isoleren verlaagt u de stookkosten, heeft u minder last van condens en geven de ramen geen koude straling meer als het buiten koud is. Loyander Onderhoud helpt u graag met het op een goede, verantwoordelijke en duurzame manier uw ramen isoleren.

Kozijn isolatie

Als uw kozijnen verrot, versleten of oud zijn is dat niet alleen minder mooi, het is ook nog eens nadelig voor de isolatie van uw woning. Loyander Onderhoud is onder andere gespecialiseerd in kozijnen. Wij maken de kozijnen in prefab op maat, waarbij we de kozijnen voor een mooi resultaat mogelijk ook kunnen voorzien van het nodige schilderwerk.

Spouwmuur isolatie

Isolatie van de spouwmuren is erg belangrijk voor de isolatie. Als de spouwmuren van uw woning niet geïsoleerd zijn, verliest u al snel één derde van de warmte via de muren. Het opwarmen van uw huis is duur, en al helemaal als al die warmte verloren gaat. Het kan u dus veel geld besparen als u besluit uw buitenmuren te laten isoleren. Door uw spouwmuren te laten isoleren bespaart u dus 30% stookkosten. Ook andere ongemakken zoals condens, hitte in de zomer en ongelijke temperatuurverdeling in uw woning zullen worden verholpen. Daarnaast is het isoleren goed voor het milieu, stijgt de waarde van uw woning en heeft u minder last van geluiden van buiten. Het isoleren van uw spouwmuren duurt maar één dag, terwijl u er gedurende de hele levensduur van uw huis plezier van zal hebben.

Contact

Voor vragen over isolatiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Bent u op zoek naar een aannemer in Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Capelle, Zoetermeer of een aannemer in Leiden, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.