Loader
Schilderwerk
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Schilderwerk

Schilderwerk is een vak

Uw kozijnen, deuren en andere oppervlakken zien er het allermooist uit met een vers likje verf. Met een mooie frisse kleur ziet uw woning er in een handomdraai weer uit als nieuw. Het schilderen van deze oppervlakken moet echter zo gebeuren dat die nieuwe, frisse uitstraling zo lang mogelijk wordt behouden, zonder dat de verf bijvoorbeeld afbladert of dof wordt.

Voor schilderwerk met een hoge kwaliteit is Loyander Onderhoud de juiste keuze. Wij voeren al ons schilderwerk zo uit dat u van kwaliteit en duurzaamheid verzekerd bent.

Voorbehandeling

Deze kwaliteit en duurzaamheid wordt gegarandeerd doordat wij het te schilderen oppervlak op de best mogelijke manier voorbehandelen. De ondergrond die we gaan schilderen wordt van tevoren glad gemaakt door deze intensief te schuren. Daarnaast wordt het oppervlak stof- en vetvrij gemaakt. Dit alles gebeurt zodat de verf zo goed mogelijk hecht wat zorgt voor een perfect eindresultaat dat jarenlang mee gaat.

Mocht de verf mogelijk moeilijk aan het materiaal van het oppervlak dat u wilt laten schilderen hechten, dan behandelen wij het oppervlak nog verder met een kwalitatieve primer of voorstrijkmiddel. Hierdoor zal de verf alsnog goed hechten aan het oppervlak.

Schilderen met kwaliteit

Nadat we de voorbehandeling zorgvuldig hebben uitgevoerd, brengen we de door u gekozen toplaag aan op het oppervlak. De dekkende verf die we gebruiken is van een hoge kwaliteit welke een lange levensduur garandeert. Na de eerste toplaag wordt deze tussentijds licht geschuurd voor betere hechting en brengen we de tweede toplaag aan.

Het schilderwerk dat wordt geleverd door Loyander Onderhoud wordt uitgevoerd met kwaliteitsproducten door vakmannen, waardoor u verzekerd bent van een mooi, egaal geverfd oppervlak waarvan u jarenlang plezier kunt hebben.

Contact

Voor vragen over ons schilderwerk kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Bent u op zoek naar een aannemer in Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Delft, Capelle, Zoetermeer, Leiden of een aannemer in Westland, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.