Loader
Timmerwerk
396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-396,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Timmerwerk

Timmerwerk is vakwerk en maatwerk

Houten kozijnen en andere houten spullen in en om het huis blijven helaas niet altijd goed. Verrotting, veroudering of schade door invloeden van buitenaf komen vaak voor. Wanneer er sprake is van een van deze problemen met uw houtwerk, is het aan vervanging toe. Bij het uitzoeken en laten maken van nieuwe kozijnen of ander timmerwerk is het belangrijk dat u kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit om u te verzekeren van een zo lang mogelijke levensduur en een prachtig resultaat.

Kwaliteit bij Loyander Onderhoud

Bij Loyander Onderhoud bent u verzekerd van deze kwaliteit. Wij van Loyander Onderhoud staan voor zorgvuldig uitgevoerd timmerwerk, bijvoorbeeld wanneer uw kozijnen toe zijn aan vervanging. Door het gebruik van hoge kwaliteit producten en de uitvoering door echte vakmannen kunt u er bij Loyander Onderhoud zeker van zijn dat uw timmerwerk lang mee gaat en er daarnaast ook nog prachtig uit ziet.

Uitvoering timmerwerk

Wij voeren al ons timmerwerk zo zorgvuldig mogelijk uit met veel aandacht voor isolatie en afwerking. Ook hebben wij veel aandacht voor uw wensen en vragen bij het timmerwerk dat Loyander Onderhoud levert.

Uw oude kozijnen, welke waarschijnlijk verrot zijn halen wij er voor u uit en ruimen wij op, waardoor u er nooit meer naar om hoeft te kijken. Hierna zetten wij de gewenste nieuwe kozijnen er in met veel oog voor kwaliteit.

Uw pand zal er na het door Loyander Onderhoud uitgevoerde timmerwerk weer netjes uit zien en de kozijnen zullen zo veel mogelijk isolatie bieden.

Contact

Voor vragen over ons timmerwerk kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Bent u op zoek naar een aannemer in Wateringen, Den Haag, Rijswijk, Westland, Rotterdam, Capelle, Zoetermeer, Leiden of een aannemer in Delft, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.