Loader
Gevelwerk
397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-397,page-child,parent-pageid-12,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Gevelwerk

Gevelwerk en gevelreparaties

Ook wanneer niet alleen de voegen in uw gevel toe zijn aan een vernieuwing, maar de hele gevel gerenoveerd moet worden kunt u bij Loyander Onderhoud terecht. Gevelwerk kan nodig zijn wanneer uw gevel verzakt is, er mos op groeit, er sprake is van vochtdoorslag of er scheuren in de gevel zitten. Een beschadigde gevel ziet er niet alleen minder goed uit, het kan ook zorgen voor beschadigingen aan de fundering van uw pand en lekkage.

Op het moment dat u last heeft van dit soort problemen met uw gevel, is het van belang dat er snel wat aan gedaan wordt, voordat de fundering ook beschadigd raakt of u last krijgt van lekkage.

Werkwijze bij gevelwerk

Om uw gevel te herstellen reinigen wij deze grondig, repareren wij de scheuren die er mogelijk in de gevel zitten en restaureren we de gehele gevel. Ook halen we de oude voegen er uit en zetten we nieuwe voegen in de gevel. Als alleen de voegen vervangen hoeven te worden, kunt u bij ons ook voegwerk laten doen.

Doordat we de gevel grondig reinigen zonder deze aan te tasten, bent u er van verzekerd dat de gevel duurzaam is en u niet snel last zal krijgen van nieuwe problemen met de gevel.

Uw wensen voor de voegen

Bij Loyander Onderhoud hechten we veel waarde aan de wensen van u als klant. Voor we aan het werk gaan met uw gevel bespreken we wat er gedaan moet worden en wat uw wensen zijn voor de voegen in de gevel. Deze kunnen namelijk op veel verschillende manieren worden afgewerkt.

Contact

Voor vragen over gevelwerk kunt u contact opnemen met Loyander Onderhoud via:
Telefoon: : 070-7370572
Of e-mail: info@loyanderonderhoud.nl

Bent u op zoek naar een aannemer in Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Westland, Delft, Rotterdam, Capelle, Zoetermeer of een aannemer in Leiden, dan bent u bij Loyander Onderhoud aan het juiste adres.